Friday, April 20, 2012

Sicilian Oven

There is another itialian restaurant that Luana and I always go to, Scilian Oven (www.sicilianoven.com).  Unlike Brazil, here is the USA it is not so easy to find brick oven pizzaria (in Brazil most pizza places are brick oven), so when we are craving a pizza that tastes like Brazilian ones, we run to this place.

The last time I was there I decided to try something other than pizza.  I came across something called “The Fughedaboutit”.  I asked the waitress what that was (I did not even attempt to pronounce that name), she told me it was a wonderful sandwich and that I should try it.

I ordered it and certainly did not regret it.  I had a wonderful lunch (I get so very happy when I eat, lol)!  All their lunch specials come with a great side salad, really fresh and seasoned wonderfully.  Now the best part, my weird named sandwich, it was eggplant milanese, prosciutto, roasted red peppers, fresh mozzarella, arugula and tomatoes, all inside a homemade baked garlic and parmesan bread.  The waitress told me that they bake the bread every morning, so it is nice and fresh!!!

If you have any suggestion of any Italian restaurant please let us know.
 Dani


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Tem um outro restaurante italiano que eu e a Luana costumamos sempre ir, Sicilian Oven (www.sicilianoven.com). Bem diferente do Brasil, nos EUA é bem difícil achar uma pizzaria com forno a lenha; então quando estamos sentindo falta de uma pizza com sabor brasileiro (ou com gosto de lenha), vamos correndo pra lá.


Mas dessa vez eu decidir trocar o cardápio; estava lendo o menu e me deparei com um nome super esquisito, “The Fughedaboutit”. Perguntei para a garçonete o que era aquilo (nem me arrisquei tentando adivinhar a pronúncia) e ela me disse que era um sanduíche maravilhoso e que eu deveria experimentar.

Pedi e não me arrependi! Tive um almoço maravilhoso (como fico feliz depois que como, rsrsrs)! Todos os especiais do almoço acompanham salada, bem fresquinha e temperada e o melhor, meu sanduíche (pão caseiro parmesão salpicado com alho, recheado com beringela (à milanesa), prosciutto, pimentão vermelho assado ao forno, mussarela fresca, rúcula e tomate. A garçonete me disse que eles fazem os pães todos as manhãs, então é tudo gostoso e fresquinho!!!

E se você tiver alguma dica de restaurante italiano, compartilhe aqui nos comentários :) Dani

5 comments:

  1. ah, eu fiquei curioso como se pronuncia o sanduíche ... rs ... e...
    maldita dieta !!!
    só atiçou minha gula esta matéria !!!
    Mas realmente parece delicioso

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  2. Looks amazing, I wonder if I try making it at home it will come out as good as you described it, will have to try, lol
    Amanda

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  3. Gente, esse sanduba é MUITO bom, quero saber se alguem tentou fazer ?? rsrs

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