Friday, July 20, 2012

Brazilian Cheese Bread Made Using a Blender - Pão de Queijo Caseiro de Liquidificador




If you ever tried Brazilian Cheese Bread when it is nice and warm, you know how delicious it is.  So here is a super easy recipe that is extremely good and fast that will leave anyone with their mouths watering.
You will need:
1cup of milk
¾ cup of canola oil
3 eggs
3 cups of sweet starch
1 cup of grated parmesan cheese
A dash of salt

Pre-heat oven at 350 degrees and spray non-stick spray on a muffin (Cupcake) tray.

Blend everything in a blender except the parmesan cheese.  After mixture is well blended, turn off the blend, add the parmesan cheese and mix it well with a spoon.  After fill the muffin (cupcake) tray with mixture, fill it only half way.  Add some more parmesan cheese on top and bake it for about 20 minutes or until it is a light brown (goldish) color.

You can also be add to the mixture small pieces of parmesan cheese, provolone, bacon (fry it before), chicken breast (seasoned, cooked and shredded), ham and other things you think would be a good filling, you can let your culinary imagination run wild! Enjoy it!!!
----------------------

Nada mais delicioso que um pão de queijo quentinho… então para facilitar a nossa vida, aqui está uma receita extremamente fácil e rápida, de deixar qualquer um com água na boca.
Você vai precisar:
1 xícara de chá de leite
¾ xícara de óleo de soja ou canola
3 ovos
3 xícaras de chá de polvilho doce
1 xícara de chá de queijo parmesão ralado
1 pitada de sal (a gosto)

Como fazer:
Pré aqueça o forno a 350 F e unte forminhas de alumínio com óleo (eu usei bandeja de cupcakes ao invés de forminhas).

Bata todos os ingredientes no liquidificador com exceção do queijo ralado. Depois que a mistura estiver bem batida, desligue o liquidificador e adicione o queijo ralado e misture com uma colher.  Após colocar a mistura nas forminhas (encha a forminha até a metade pois essa massa cresce bastante), polvilhe o queijo ralado por cima da mistura  e asse por uns 20 minutos ou até ficar dourado.

Você também pode acrescentar na massa pedacinhos de queijo parmesão, provolone, bacon (frite antes que fica mais gostoso), frango (já temperado e cozido), presunto; enfim, use sua imaginação e bom apetite!!!



No comments:

Post a Comment