Friday, July 13, 2012

The Van Dyke Café



pictures by stay.com and thevandykecafe



Hey girls,

About two weeks ago we had a girl's shopping day and the place we went to was Lincoln Road.  Lincoln Road in Miami is a definitely an "it" place in Miami for shopping, eating, people watching and also for art galleries.  The restaurants or cafés have indoor and outside seating.  Although in Miami is almost always super hot, most people opt to sit outside so they can see see all of the beautiful people of Miami showing off the latest and craziest trends!!!  Lincoln Road is definitely a place to check out if you are in Miami.  The variety of places to eat are amazing, you will find everything there.  At the end of our shopping day we were starving and we chose to eat at The Van Dyke Café.  This place has been named as Time's Magazine's top thing to do in Miami in 24 hours.  It is a European style cafe which offers a wide variety of food selection, drinks and also you can have breakfast at any time of the day there (the waffles looked AMAZING).  Every night at 9:00pm they have live music, the only place on Lincoln Road to have such thing. When we went we wanted to try out various foods so instead of each one of us ordering a main dish, we ordered a bunch of appetizers and shared everything.  To our delight, everything we ordered was absolutely delicious, we were very pleased!!! The strawberry mojito was also amazing!  Here is a recipe for one of the appetizers we ordered there!! If you have not been to Lincoln Road yet, we highly recommend and for those who have, but never tried The Van Dyke Café, we also highly recommend!  Enjoy




Spinach Artichoke Dip

You will need:
2 bags of fresh spinach
2 cans of artichokes
200 grams of cream cheese
200 grams of sour cream
200 grams of mixed mozzarella and cheddar cheese
grated Parmesan cheese to taste
salt and pepper to taste

Directions:
In a bowl, put the spinach and heat it in the microwave for 5 minutes.  Drain the water from bowl and place it aside.  Place the artichokes in a medium size baking or roasting dish, season it with salt and pepper to taste and mix in the rest of the ingredients.  Top with the mozzarella and cheddar cheese mix and the grated Parmesan cheese on top of that.  Bake in a pre-heated oven (350F) until cheese is light brown and bubbly.  Serve it with tortilla chips or tostitos. 
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Hey Girls,

Cerca de duas semanas atrás, só a mulherada saiu para fazer compras e o lugar que nós escolhemos foi a Lincoln Road. Lincoln Road é definitivamente "o" lugar em Miami para fazer compras, comer, ver pessoas e também galerias de arte. Embora seja quase sempre super quente em Miami, a maioria das pessoas opta por se sentar nas mesas de fora dos restaurantes e bares, para poder ver o movimento, as pessoas bonitas de Miami mostrando as últimas tendências e as tendências mais loucas!!! Lincoln Road é definitivamente um lugar para se visitar se você está em Miami. A variedade de restaurantes é incrível, você encontra de tudo. No final do nosso dia, nós estávamos morendo de fome e optamos pelo The Van Dyke Café. Este lugar foi nomeado pela Revista Time como uma das melhores coisas para se fazer em Miami em 24 horas. É um café estilo europeu que oferece uma grande variedade de comidas, bebidas e lá também você pode tomar café da manhã a qualquer hora do dia (os waffles pareciam apetitosos). É o único lugar na Lincoln Road que tem música ao vivo... o que acontece todas as noites por volta das 9. Quando estávamos lá, nós queríamos experimentar tudo e ao invés de pedirmos um prato principal, nós pedimos vários aperitivos. Para a nossa alegria, tudo estava delicioso e nós ficamos satisfeitas! O mojito de morango também estava incrível! Aqui está uma receita de um dos aperitivos que nós pedimos lá... Se você ainda não foi na Lincoln Road ou ainda não visitou esse café, nós recomendamos!! Aproveitem!

Dip de Espinafre e Alcachofra Gratinado

Você vai precisar:
2 pacotes de espinafre fresco
2 latas de alcachofra
200 gramas de cream cheese
200 gramas de sour cream (caso você nao consiga achar, você pode misturar 3 colheres de maionese e 3 colheres de iogurte natural)
200 gramas da mistura dos queijos mussarela e cheddar
queijo parmesão ralado a gosto
sal e pimenta do reino a gosto

Como Fazer:
Em uma tigela, coloque o espinafre e leve ao microondas por 5 minutos.  Escorra o líquido e reserve.  Despeje a alcachofra em um ramekin médio, tempere com sal e pimenta a gosto e misture os demais ingredientes. Salpique queijo mussarela e cheddar por cima da mistura e rale o queijo parmesão. Leve ao forno (350 F) até gratinar. Sirva com tortilla, tostitos ou chips.

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