Hey girls,
Here is a recipe for a quick sauce that you can make to pour over fish, steak, chicken or pork. I tried it over baked fish and it was delicious. I have even made it a little thicker to have it as a dip and ate with pita chips. My friend tried it with grilled pork chops and said it was amazing. This sauce is one of those things that will add a special touch over any grilled or backed meat. Hope you enjoy it!!!
Kisses,
Luana
1/2 or a little more than 1/2 a bunch of cilantro
2 slices of pineapple (you can also make it with mango or papaya)
1-2 garlic cloves
1-1/2 tablespoon of mayonnaise (I am not a big fan of mayo so sometimes I make it plain yogurt instead of the mayo)
pinch of salt
pinch of salt
Directions:
Put everything in the blender and blend it until it is a consistency of a sauce. Refrigerate or use it right away.
--------------------
Hey girls,
Aqui está uma receita de um molho rápido que você poderá colocar sob o peixe, carne, frango ou porco. Eu já provei no peixe e estava maravilhoso. Eu fiz um pouco mais grosso para usar como patê e comi com torradinhas de pão sírio. Minha amiga provou com costeletas de porco e disse que estava delicioso. Esse molho é daqueles que dá um toque especial em qualquer carne grelhada ou assada. Espero que você goste!!!
Kisses,
Luana
1/2 or um pouco mais da metade de um maço de coentro
2 fatias de abacaxi (você também pode fazer com manga ou mamão papaia)
1-2 dentes de alho
1-1/2 colher de sopa de maionese (Eu não gosto muito de maionese então as vezes eu substituo a maionese por iogurte natural)
sal a gosto
sal a gosto
Instruções:
Coloque tudo no liquidificador e bata tudo até ficar na consistência de molho. Refrigere ou sirva
No comments:
Post a Comment